skip to Main Content
Wij Zijn Tevreden Over De Betrokken Manier Van Zaken Doen En De Geleverde Kwaliteit

Wij zijn tevreden over de betrokken manier van zaken doen en de geleverde kwaliteit

Wij zijn voor verschillende projecten een samenwerking aangegaan met HANBOUW. Na een eerste succesvolle samenwerking hebben we HANBOUW ingeschakeld voor andere projecten. De samenwerking is ons elke keer goed bevallen. Wij hebben in het verleden meerdere offertes aangevraagd en hebben veel reacties ontvangen van aannemers. HANBOUW was echter één van de weinige die afspraken nakwam en ons op een persoonlijke manier benaderde. Veel andere bedrijven stuurden onpersoonlijke brieven en annuleerden of verplaatsten steeds hun afspraken.

Verder kwam de totale kostenberekening van HANBOUW het beste overeen met onze eigen inschattingen. Een familielid, dat in het verleden zelf een aannemersbedrijf had, gaf ons dan ook het advies om te kiezen voor HANBOUW. Het belangrijkste was echter dat HANBOUW ons een betrouwbaar gevoel gaf. Wat betreft kwaliteit kunnen we zeggen dat het eindresultaat er mag zijn. Hierover hebben we ter bevestiging het advies gevraagd van een familielid dat over professionele bouwkundige kennis beschikt. Ook hij was meer dan tevreden over het eindresultaat.

De service en tussentijdse informatievoorziening door HANBOUW was goed. Zo moest er een keer bijvoorbeeld een kast neergezet worden. Het was erg prettig dat we toen werden gecontacteerd over hoe de kast eruit moest zien. Kortom, wij zijn tevreden over het team van HANBOUW, de betrokken manier van zaken doen en de geleverde kwaliteit en service. Er bestaat dan ook een grote kans dat we ook voor een volgend verbouwingsproject wederom HANBOUW zullen inschakelen.

Back To Top