skip to Main Content
Mocht Ik Ooit Nog Een Keer Een Aannemer Nodig Hebben, Dan Weet Ik Bij Wie Ik Moet Zijn

Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn

Voordat ik besloot mijn project te verstrekken aan HANBOUW heb ik eerst onderzoek gedaan op Internet naar lokale aannemers. Zo heb ik op verschillende websites reacties van klanten bekeken. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met enkele bouwbedrijven, waaronder HANBOUW. Al snel kreeg ik van HANBOUW een persoonlijke brief en een duidelijk geformuleerde en overzichtelijke offerte thuis gestuurd. De andere bedrijven deden er veel te lang over om contact met mij op te nemen.

Daarnaast kreeg ik van al die andere bedrijven formele standaardbrieven thuisgestuurd. Dit gaf voor mij de doorslag om te kiezen voor HANBOUW. Na de voorwaarden besproken te hebben heb ik een akkoord gesloten met HANBOUW. Ik vond het prettig dat deze eerste fase soepel verliep. De vertegenwoordiger van HANBOUW was zaakkundig en professioneel. De prijs van de offerte was passend voor het werk dat gedaan moest worden. Ook was de dienstverlening in orde en hetzelfde geldt voor het eindresultaat.

Omdat ik gedurende het hele bouwproces met mijn familie op vakantie was, heb ik geen direct contact gehad met het werkteam van HANBOUW. Te oordelen naar het eindresultaat bestond het team uit vakbekwaam personeel. Wat betreft extra werk werd ik netjes op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop HANBOUW mij gedurende de uitvoering van de werkzaamheden heeft geïnformeerd. Alles werd ruim van tevoren doorgegeven aan mij. Ik kreeg foto’s toegestuurd en kosten werden duidelijk onderbouwd.

Tijdens de samenwerking zijn geen problemen opgetreden. De samenwerking met HANBOUW vind ik dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Sterker nog, kort na de eerste klus heb ik HANBOUW ingeschakeld voor een tweede klus. Het ging om de renovatie van een zwakke vloer. Tot mijn genoegen werd deze klus in een zeer korte tijd volledig uitgevoerd. Al met al ben ik zeer tevreden over de samenwerking. Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn!

 

Testimonial: Henk van der Mey
Woonplaats: Rijnsburg
Functie: Sales Manager
Opdacht: Particulier
Diensten: Verbouwing, Renovatie, Installatie behoefte

Back To Top