skip to Main Content
HANBOUW Heeft Mijn Verwachtingen Overtroffen

HANBOUW heeft mijn verwachtingen overtroffen

Voor de complete verbouwing en renovatie van mijn bedrijfspand ben ik via Internet in contact gekomen met verschillende bouwbedrijven. De aanpak van HANBOUW sprak mij het meeste aan. Ik kreeg een gedetailleerde offerte, een duidelijke presentatie en een persoonlijke benadering. Ik was er dan ook van overtuigd dat HANBOUW een goede verbouwing en renovatie zou kunnen verwezenlijken. HANBOUW heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn bedrijfspand is volledig verbouwd en gerenoveerd. Alles ziet er nu mooi en netjes uit. De prijs en kwaliteit verhouding bleek prima te zijn.

Daarnaast werd tijdens de uitvoering van het project goed geluisterd naar mijn vragen en opmerkingen. Mijn instructies en wensen werden opgevolgd. Als klant werd ik goed betrokken bij het project. Uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd het geval is. Het ene bouwbedrijf doet het wel en het andere niet. Wat mij ook aansprak was de projectmatige aanpak van de werknemers en de professionaliteit. Ze slaagden er in de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd af te ronden. De samenwerking met HANBOUW heb ik als uitermate positief ervaren. Mocht ik in de toekomst ooit nog een keer een bouwproject willen realiseren, dan hoef ik in ieder geval niet te zoeken naar aannemers. ‘Never change a winning team’, daarom kies ik voor HANBOUW.

Testimonial: Ilhan Cakir
Bedrijf: Kraamzorg anne, Het Keizertje, Royaalzorg
Woonplaats: Den Haag
Functie: Ondernemer
Opdracht: Zakelijk
Diensten: Constructie, Verbouwing, Renovatie

Back To Top