skip to Main Content
Het Eindresultaat Is Top! Ik Ben Zeer Tevreden

Het eindresultaat is top! Ik ben zeer tevreden

Mocht ik ooit nog een keer een aannemer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn!’

Het eindresultaat is top! Ik ben zeer tevreden’

Toen ik een nieuw huis had gekocht, besloot ik de verbouwing en renovatie van mijn nieuwe huis groots aan te pakken. Ik had zelf al wat ideeën over hoe de verbouwing er ongeveer uit moest zien. Voor de realisering van mijn plannen had ik natuurlijk een aannemer nodig. Kiezen uit de vele aannemers was nogal moeilijk omdat er zo veel zijn. Uiteindelijk heb ik uit een lange lijst drie aannemers uitgenodigd. Twee van de drie aannemers vond ik nogal beperkt in hun denken. Het ging mij immers niet alleen om het renoveren van een badkamer of het afbreken van een muur. Het moet er natuurlijk ook mooi uit zien. Daarom koos ik voor HANBOUW. Ik had meteen een klik met de vertegenwoordiger van HANBOUW.

Zijn visie sprak mij aan. Hij keek naar het totale plaatje en was creatief in zijn denken. Het was niet alleen ‘muur hier, douche daar’ maar ook meedenken in vormgeving en uiterlijk. Bij HANBOUW had ik het gevoel dat men goed begreep hoe ik het precies wilde hebben. Tijdens de uitvoering van het project heb ik veelvuldig contact gehad met HANBOUW. Er werd altijd tijd voor mij vrijgemaakt en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het project. Het project heeft veel inspanning gevergd, omdat bijna alles volledig is verbouwd en gerenoveerd, maar het eindresultaat is top! Ik ben zeer tevreden. Bijna iedereen die mijn huis binnenkomt, overspoelt mij met complimentjes. Voorlopig heb ik genoeg verbouwd en gerenoveerd, maar mocht ik in de toekomst weer een aannemer nodig hebben, dan kies ik wederom voor HANBOUW!

Testimonial: Maxime Vollers

Woonplaats: Den Haag

Functie: Docent

Opdracht: Particulier

Diensten: Constructie, Verbouwing, Renovatie

Back To Top