skip to Main Content

Bedrijfsprofiel

Hanbouw is een allround bouwbedrijf dat streeft naar perfectie en innovatie hoog in het vaandel draagt. Onze pijlers zijn kwaliteit, klasse, openheid en creativiteit. Wij blijven ons altijd verder ontwikkelen, wij blijven groeien en wij zijn constant in beweging.

Hanbouw is opgericht in 2006 als eenmanszaak en in 2017 omgezet naar een B.V. Hanbouw begon met renovatie, onderhoud en verbouwing en realiseert sinds 2014 ook complete nieuwbouwprojecten. Hanbouw heeft een eigen betonfabriek en heeft de afgelopen jaren meer dan dertig nieuwbouwpanden gerealiseerd, waaronder duurzame en energieneutrale panden.

Wij zijn gespecialiseerd in de volledige ontwikkeling van projecten. Wij kunnen uw project in zijn geheel begeleiden en verwezenlijken. Wij bieden een totaaltraject aan waarbij wij uw project van top tot teen, van begin tot eind, van A tot Z, van ontwerp tot realisatie, voor onze rekening nemen. Wij denken met u mee en geven u vakbekwaam advies over mogelijkheden, potentiële valkuilen en oplossingen om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

Tot onze beschikking staat een ervaren en deskundig team dat elk project professioneel uitvoert. Dit team, dat te allen tijde een solide resultaat garandeert, vormt dan ook de ruggengraat van Hanbouw.

Of het nu gaat om verbouwing, renovatie, onderhoud, ontwikkeling of nieuwbouw, bij ons bent u aan het juiste adres, want bouwen is onze passie. Wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen.

Onze opdrachtgevers zijn tevreden en blijven terugkomen dankzij onze eersteklas bouwsystemen- en processen. Kiezen voor Hanbouw is kiezen voor vakkundigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Hanbouw is sinds 2014 lid van Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Back To Top