skip to Main Content
De Vertegenwoordiger Van HANBOUW Wist Mijn Vertrouwen Te Winnen

De vertegenwoordiger van HANBOUW wist mijn vertrouwen te winnen

Via het internet ben ik in contact gekomen met HANBOUW. De vertegenwoordiger van HANBOUW wist mijn vertrouwen te winnen. Zo begon de samenwerking. Complexe vraagstukken tijdens de verbouwing werden goed opgelost door HANBOUW. Ik heb geen klachten, niet over de medewerkers en ook niet over het eindproduct.

De afspraken zijn goed nagekomen binnen het termijn dat we afgesproken hebben. Ik ben tevreden over het geleverde kwaliteit. Voor een nieuwe opdracht zou ik HANBOUW zeker uitnodigen. Ook zou ik niet twijfelen om HANBOUW aan te raden aan relaties, familie, vrienden en kennissen.

Testimonial: Verheryen
Bedrijf:  Autohoeme
Woonplaats: Den Haag
Opdracht: Zakelijk

Back To Top