skip to Main Content
De Service Was Goed En De Medewerkers Waren Vakbekwaam

De service was goed en de medewerkers waren vakbekwaam

LeitoTijdens mijn speurtocht op Internet naar aannemers in de regio Zuid-Holland heb ik verschillende websites bekeken. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van HANBOUW. De foto’s van eerdere projecten zagen er goed uit. Ik besloot om meteen een offerte aan te vragen. De offerte was snel binnen en zag er netjes uit. De kosten waren goed onderbouwd en de totale prijs was schappelijk.

Vervolgens kreeg ik een presentatie over de werkzaamheden die HANBOUW zou uitvoeren en de fasering. De presentatie was duidelijk en professioneel. Er werd goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hierop besloot ik in zee te gaan met HANBOUW. Dit bleek een goede keuze te zijn want ik ben tevreden over het eindresultaat. De samenwerking was zeker prettig.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ben ik meerdere malen langs geweest om het een en ander te inspecteren en vragen te stellen. Ik was tevreden over wat ik zag en de antwoorden die ik kreeg. De service was goed en de medewerkers waren vakbekwaam. Dit gaf mij een gerust gevoel. Daarnaast werden alle afspraken volledig nagekomen door HANBOUW en de werkzaamheden werden ruim binnen de afgesproken termijn afgerond. Om deze redenen zou ik dan ook niet twijfelen om in de toekomst weer samen te werken met HANBOUW.

Testimonial: Robert Leito
Woonplaats: Den Haag
Functie: Ingenieur
Opdracht: Particulier
Diensten: Opbouw, Verbouwing

Back To Top