skip to Main Content

Interieurbouw

Wil je een unieke interieur? Echte maatwerk? Anders zijn dan anderen, iets unieks hebben? De vakmannen van Hanbouw werken als interieurbouwers in Den Haag en omgeving en hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van houtbewerking. Voor particuliere woningen, maar ook voor winkels en kantoorinrichting. Onze vakmannen hebben jarenlang ervaring met interieurbouw in Den Haag. De laatste jaren hebben wij diverse projecten uitgevoerd: maatwerk meubels, unieke kamers, keukens en suite wanden, winkels, recepties, balies, kantines en meer. Maak nu direct aan afspraak.

Unieke interieurbouw van hoog kwaliteit

De projecten die wij leveren worden perfect op maat gemaakt. Onze vakmannen beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om interieurbouw, maar hebben ook een goede opleiding gehad, alle vakmannen zijn VCA gecertificeerd. Dit is een certificaat om veiliger te werken en ongevallen te verminderen met als uitgangspunten: Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Ook zijn wij aangesloten bij Bouwgarant: het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. U kunt dus uitgaan van juiste diploma’s en verzekeringen, garantie, duidelijke afspraken en meer. Als het gaat om materiaal, gebruiken wij enkel hoogwaardig materiaal. Wilt u ons werk live zien? Wij nodigen u dan graag uit om te komen kijken bij een van onze interieurbouw projecten in Den Haag en omgeving.

De beste meubelmakers van Den Haag

Wij beweren: wij zijn de beste meubelmakers van Den Haag. De vakmannen van Hanbouw zijn niet alleen meubelmakers, maar denken met u mee, ontwikkelen concepten en zijn echte inspirators. Wij maken alle soorten kasten op maat in Den Haag en omgeving, naar eigen smaak en wens. Boekenkasten, kleding/garderobe kasten, schuifwandkasten, kleine meubels, tafels, keukenkasten, inbouwkasten, schuifdeurkasten, bibliotheekkasten en eettafels maken wij tot in het kleinste detail. Modern, strak of klassiek, alles is mogelijk bij Hanbouw.

Meesterschap in maatwerk

Met liefde maatwerkprojecten uitvoeren, projecten naar volle tevredenheid volbrengen, gaan voor volle tevredenheid. Onze service is duidelijk. Voor iedere wens of probleem bieden wij de beste oplossing. Ook wanneer u nog geen idee hebt, kunnen wij een ontwerp voor de interieurbouw ontwerpen. Voor interieur inspiratie kunt u ook even kijken op de website van interieurvoorbeelden.be. Bel ons voor een afspraak of vraag nu direct een offerte aan!

Back To Top