skip to Main Content
Het Team Van HANBOUW Heeft Goed Werk Geleverd

Het team van HANBOUW heeft goed werk geleverd

Het team van HANBOUW heeft goed werk geleverd, onlangs een zadeldak en lichtstraat aangelegd en het ziet er fantastisch uit. HANBOUW heeft onlangs een lichtstraat en zadeldak aangelegd in mijn woning. Het ziet er fantastisch uit. Mijn vrienden, familie en kennissen vinden het prachtig. Voordat mijn partner en ik besloten een samenwerking aan te gaan met HANBOUW hadden we offertes aangevraagd bij meerdere aannemers. Er zijn vier bedrijven bij ons over de vloer gekomen, waaronder HANBOUW. We hebben om verschillende redenen gekozen voor HANBOUW. Ten eerste kwam de vertegenwoordiger van HANBOUW professioneel en betrouwbaar over. Al vanaf de eerste ontmoeting begon hij direct met ons mee te denken over de mogelijkheden. Hij gaf ons tips en advies en wij werden als klant betrokken bij het planningsproces.   Ten tweede was hij realistisch wat betreft de mogelijkheden. Hij vertelde ons in duidelijke taal wat wel en wat niet kon. Dit was niet of veel minder het geval bij de andere aannemers die ons hadden bezocht. Zo maakte één van die aannemers beloftes die niet realistisch waren. Zonder enige inspectie en controle stelde hij dat het gehele project binnen twee weken afgerond zou worden. Wij hebben liever dat mensen gewoon eerlijk zijn, zodat wij ons kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Ten derde benadrukte de vertegenwoordiger van HANBOUW als enige het belang van MAX-HUISesthetiek, niet alleen functionaliteit. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het team van HANBOUW heeft goed werk geleverd. De afronding van het project duurde uiteindelijk langer dan verwacht, maar dat had te maken met de slechte weersomstandigheden. HANBOUW heeft het project in ieder geval niet afgeraffeld en dat verdient zeker waardering. Inmiddels weten wij wat we kunnen verwachten van HANBOUW: kwaliteit, creativiteit en integriteit. In de toekomst doen wij graag weer zaken met HANBOUW.

Testimonial: Maxime Vollers

Woonplaats: Den Haag

Functie: Docent

Opdracht: Particulier

Diensten: Constructie, Verbouwing, Renovatie

Back To Top