skip to Main Content
De Opdracht Werd Op Een Deskundige Manier Ten Uitvoer Gebracht

De opdracht werd op een deskundige manier ten uitvoer gebracht

HANBOUW is mij aangeraden door het bestuur van een school die in het verleden klussen heeft laten uitvoeren door het bouwbedrijf. Daarnaast heb ik offertes aangevraagd bij verschillende aannemers. Uit al deze offertes sprak de aangeboden offerte van HANBOUW mij het meest aan. De prijzen van HANBOUW waren niet te scherp. Passend voor het werk dat gedaan moest worden. Zo is de relatie tot stand gekomen.

De samenwerking is mij goed bevallen. HANBOUW was altijd eerlijk tegenover mij wat betreft de mogelijkheden. Ik werd ik goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van de opdracht. Verder werd de opdracht op een deskundige manier ten uitvoer gebracht. In de toekomst wil ik zeker weer zaken doen met HANBOUW. Mensen die mij vragen om een goede aannemer verwijs ik graag door naar HANBOUW.

Testimonial: Guus Bouts
Bedrijf: Lukas Onderwijs
Woonplaats: Den Haag
Opdracht: Zakelijk

Back To Top